Levande vatten

311518463_10160954206505409_1606889240679002216_n.jpg

Hej! Jag heter Sanna och jag vill berätta för dig om min resa mot hälsa. Jag levde med kronisk sjukdom i ca 12 år, det började när jag var 15 och försvann då jag var 27.

Det började med en benhinneinflammation i kroppen som aldrig riktigt gick över, inflammationen satte igång den ena reaktionen efter den andra. Plötsligt upplevde jag symptom som: 

Kronisk värk i benen
Extrem trötthet och utmattning
Hjärndimma
Extrema smärtor vid mens
Dålig hy och hår kvalité
Depression och irritation
Svampinfektioner
Torra slemhinnor
Svårt att ta in information 
Seghet i tankarna
Dåligt minne
Mjölksyra i kroppen utan att ha ansträngt mig

 

Jag hade redan provat allt kändes det som, alla möjliga kosttilllskott, dieter och liknande. Genom sjukdomsåren började jag tänka mer och mer på vad jag äter, så började utesluta gluten, socker och animaliska produkter vilket hjälpte mig mycket även om symptomen kvarstod till hälften. 

Jag kände att jag borde må bättre med allt som jag gör men något saknades uppenbarligen, något jag inte alls tänkt på.

Vatten.

 

Jag införskaffade en vattenteknologi kallad Kangen, utan några som helst förväntningar på direkt större hälsoresultat. - varför skulle detta fungera? Men vetenskapen talade för det så jag ville ge det en chans.

 

Resultaten på min hälsa genom att inta detta levande vatten, överraskade på djupet!

 

Min dotter, som då vid starten var 1 år vaknade flera gånger på nätterna och det blev såklart arbetsamt med både fysiska och psykiska effekter genom stor sömnbrist.

 

När jag druckit levande vatten ett tag kom jag en kväll på mig själv med att springa runt i huset och leka, skratta och det gav mig en underbar känsla av att vara en rolig mamma - inte längre trött och fri från känslan av att vara ”otillräcklig”.  

 

Jag har sedan fått möjlighet och kapacitet att bli den mamma jag alltid drömt om att vara. Tacksam. Jag la märke till att ju mer tid min kropp fick med tillgång till detta vatten började fler och fler tröttande symtom minska och för första gången i mitt liv kunde jag känna mig LEVANDE och full av energi.  

 

Jag började förstå sambanden kring om hur det kunde hänga ihop med detta vatten. ”Nörden” inom mig vaknade med en enorm ambition att lära mig allt om detta.  

 

Jag började djupdyka i all information som fanns och insåg att det här vattent efterliknar vattnet som finns i de fyra vattenkällor som finns på jorden där vattnet kallats sedan urminnes tider - "mirakelvattnet".  

 

Människor har genom historien vallfärdat till dessa källor för att få tillgång till detta vatten och jag har själv insett under min egen resa mot hälsa, att det finns starka skäl för det.  

Förstod också att vatten är en så mycket större del av vår hälsa än jag någonsin kunnat tro. Mat och näring är 25% av oss medan vatten är 75% av oss, inte konstigt att det var en stor puselbit som saknades.

 

Här nedan finner du förklaringen för dig som vill läsa på mer om varför kranvatten inte fyller samma funktion som levande vatten.

Idag upplever jag inga av de symptom jag levt med under så många år och kan känna att livet är mitt på ett helt nytt sätt.

 

Jag guidar dig gärna i om detta vatten skulle kunna passa för dig, din kropp och din livsenergi. Med värme, Sanna.

En kort översikt förklarad av mig

En lång presentation.

Skicka ett sms eller maila för att boka samtal
0725701553

 
Jobba med levande vatten?

Jag har nu arbetat med levande vatten i över 3 år och har spridit denna teknologi över hela världen med mitt team. Detta har skapat en extremt självständig livsstil som låter mig jobba genom mina passioner.

 

Jag väljer var jag vill jobba, när jag vill jobba och hur mycket jag vill jobba. Jag behöver inte fråga någon om tillstånd för att ha semester i mitt eget liv och den enorma inkomstpotential som finns inom detta skapar en motivation hos mig som får livet att kännas mer tillgängligt än då man bara byter tid för pengar.

Jag hjälper dig gärna klura ut om detta skulle vara en bra match för dig och din livssituation. På videon nedan kan du se kompensationsplanen och inkomstpotentialen.

Att arbeta med detta går ut på att bygga ett brand baserat på det som känns rätt för dig, allt det får du guidning i. Fyll i formuläret nedan för att se om detta skulle passa dig.

Vill du se mer?

För dig som vill dyka ner djupare innan ett samtal med mig där jag kan svara på mer specifika frågor så länkar jag några värdefulla videos nedan.

Video på hur levande vatten och tarmarna påverkas. 

Video på hur vattnet underlättat hjärnans funktion

Shan stratton är hälsocoach för världens högst betalda atleter, de alla använder detta vattnet. Här pratar han om hur det hjälper kroppen att förbättra prestation

Låt oss prata mer på djupet och få svar på eventuella frågor, eller så hjälper jag dig att lägga en order.

Skicka ett sms eller maila för att boka samtal

0725 70 15 53
Sannamarieviktoria@outlook.com

Gå med i min facebookgrupp där jag lägger upp mer information om vattnet och annan superintressant hälsorelaterad information, seminarier, bilder mm.